Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Paycheck næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (8)

Kl. 18:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram 2015

Melanie på 28 år er enlig mor til Milo på et år. Efter hun og sønnens far er gået fra hinanden, er Melanie flyttet hjem til sin mor. Men bofællesskabet er ved at ødelægge mor-datterforholdet, for Melanie føler, at moderen blander sig alt for meget i både børneopdragelse og økonomi.
Faktisk er Melanie så træt af sin mors indblanding, at hun er begyndt at gemme alle breve fra sine kreditorer under sin hovedpude for at forhindre sin mor i at se dem.
Eksperterne ankommer til et hjem, hvor spændingerne mellem mor og datter er voldsomme.
Og spændingerne bliver ikke mindre, da eksperterne afslører, at Melanie har brugt 3000 kroner om måneden på sin hund i stedet for at betale sin gæld.
Da eksperterne viser, hvad Melanies fortid og hendes uheldige vane med at køre uden togbillet, kommer til at betyde for hendes fremtid, står det lysende klart, at drømmen om at flytte hjemmefra kan have lange udsigter. Hun har nemlig togbøder for 42.000 kroner og en samlet gæld på over en halv million.
Melanie er på kontanthjælp, men starter snart på ernæringsassistenuddannelsen. Hun nægter dog at ville tage et studiejob for at forbedre sin økonomi.
Men er Melanie klar til at skille sig af med sin elskede hund og få sig et studiejob for at opnå drømmen om egen lejlighed? (t)

Original title : Luksusfælden
Episode : 8
Season : 15
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk reportageprogram 2015
...
 


Kl: 08:45 Dato: 24-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?