Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Sjakalen næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (9)

Kl. 18:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram 2015

Luna og Casper har kun været kærester i et halvt år, og om blot fire måneder skal Luna føde parrets første fælles barn. Det er gået op for Casper, at der med forholdet til Luna følger en kaotisk økonomisk fortid, og nu vil parret have ryddet op, så de kan blive de forbilleder for deres barn, som de drømmer om.
Da Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Carsten Linnemann ankommer, opdager de, at årsagen til det økonomiske kaos er, at Luna har ladet stå fuldstændig til. Luna præsenterer Carsten Linnemann for en biblioteksbøde på 90.000 kroner og Luna påstår, at en regning på 48.000 fra en gammel lejlighed udelukkende skyldes, at toilettet løb.
Eksperterne beslutter sig for at undersøge regningen fra lejligheden og udfordre Lunas ligegyldighed overfor fortiden. Og det viser sig hurtigt, at Luna ikke har fortalt hverken eksperterne eller sin kæreste hele sandheden omkring den regning.
Parret har besluttet sig for at flytte. De har dog ikke helt fundet ud af, hvad det vil koste dem, men de håber, der er penge nok. Eksperterne frygter nu, at Luna og Casper dermed er på vej til at fortsætte i det uheldige spor, som Luna har fulgt hele sit liv: Med uoverskuelige regninger og manglende handling.
Da eksperterne afdækker, hvad parrets forestående flytning kommer til at koste, viser deres bekymring at holde stik. (t)

Original title : Luksusfælden
Episode : 9
Season : 15
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk reportageprogram 2015
...
 


Kl: 10:59 Dato: 12-12-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?