Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Paycheck næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (12)

Kl. 19:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram 2015

I Hundige bor Karina og Kim i en 5-værelses lejlighed med deres fem sammenbragte børn.
De føler ikke, de har nogen penge og i et desperat forsøg på at spare, har de meldt Karinas datter ud af SFO?en. Det er både Karina og hendes datter ulykkelige over. Samtidig ryger parret en pakke cigaretter om dagen.
Når Karina og Kim er rigtig på spanden, spiller Kim på nettet for at skaffe penge. Det mener de, holder dem oven vande. Men det er langt fra tilfældet, kan eksperterne afsløre. Parret får røde ører, da det går op for dem, at Kim har spillet de penge, der kunne have betalt for datterens SFO, op.
Karina har ikke været i arbejde siden 2010 og mener, hun først skal lære at skrive ansøgninger, før hun kan søge et job.
Der venter hårdt arbejde for Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Carsten Linnemann, hvis de skal redde parrets økonomi. Karina skal i arbejde og så skal parret finde 2000 kroner om måneden, så de kan betale Kims ven, som de skylder 77.000.
Carsten beder Kim om at finde et ekstrajob, eller at parret lejer et værelse ud, så de kan blive deres dårlige samvittighed overfor vennen kvit. Men det nægter parret og de dårlige undskyldninger står i kø for ikke at gøre, hvad eksperterne beder dem om. (t)

Original title : Luksusfælden
Episode : 12
Season : 15
Genre : Underholdning
Teaser : Dansk reportageprogram 2015
...
 


Kl: 18:38 Dato: 19-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?