Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Killing Them Softly næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3

Luksusfælden (13) (3)

Kl. 17:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Dansk reportageprogram 2014

Luksusfældens eksperter er rejst til Spanien for at hjælpe danske Henriette på 40 år til at få styr på forbruget. For siden hun og hendes to teenagebørn, Patrick og Michaela, flyttede fra Sønderborg til Malaga for snart to år siden, har de levet et liv, der minder om én lang chartertur.
Henriette er bekymret over, at hun aldrig har nogen penge og næsten hver måned må låne af sine forældre for at få mad på bordet. Men efterhånden som eksperterne dykker ned i Henriettes økonomi, finder de ud af, at hendes førtidspension forsvinder på ugentlige byture, cigaretter og børnene, som hun ikke kan sige nej til, når de tigger om penge. Og selvom livet med fravær af økonomisk fornuft eller grænser hidtil ikke har haft ødelæggende konsekvenser for den lille familie, er det nu på vej til at gå helt galt. For om ganske kort tid flytter sønnen Patrick alene tilbage til Danmark for at studere.
Hvordan kommer det til at gå for Patrick, når han pludselig skal bo alene og styre sine penge selv? Kan de to eksperter hjælpe den enlige mor med at få styr på forbruget og ikke mindst hjælpe hende med at give Patrick noget økonomisk fornuft med til Danmark, så han ikke begår de samme fejl som sin mor?

Original title : Luksusfælden
Episode : 3
Season : 13
Teaser : Dansk reportageprogram 2014
...
 


Kl: 15:10 Dato: 18-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?