Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Seal Team Eight: Behind Enemy Lines næste program >
Klik for at se ugens programmer p� TV3plus

Sneakers

Kl. 22:00 til ()

F� reminder p� SMS eller E-mail 
facebook

Amerikansk thriller fra 1992

Robert Redford spiller rollen som Martin Bishop, der har levet under falsk navn og identitet, efter at have været jaget af CIA for en gang seriøs computerhacking i de tidlige 70`ere. Sammen med vennerne Crease, Mother, den blinde Whistler og det unge elektronikgeni Carl driver han nu et firma, der specialiserer sig i at afprøve og, om fornødent, forbedre firmaers sikkerhed.
En dag kontaktes Martin Bishop af to agenter, der hævder at arbejde for regeringen og som kender Martins sande identitet. Mod at Martin vil finde og stjæle en særlig elektronisk enhed, der er opfundet af en genial forsker, er man villig til at glemme fortidens forseelser. Martin er tvunget til at indvillige, og det lykkes for gruppen at på fat i enheden - en sort boks.
Men da Martin og vennerne opdager, hvad boksen egentlig er, begynder et livsfarligt spil mod de såkaldte regeringsagenter - et spil, der viser sig at have en nær forbindelse til Martins fortid som computerhacker. Boksen kan nemlig dechifrere alle kodede computersignaler - bankers, regeringers...militærets. Perspektiverne er svimlende - og nu begynder en livsfarlig "legen katten efter musen" med agenterne, der ikke går af vejen for noget for at få fingre i kodemaskinen.

Original title : Sneakers
Genre : Action/Krimi/Thriller
Teaser : Amerikansk thriller fra 1992
Year : 1992
...
 


Kl: 22:41 Dato: 19-11-2017
Glemt password?

 

 

 

 
TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

 Film

 Nyheder

 TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?