Serie fra 2017
Genre: | livsstil |
---|---|
Tilføjet: | 28/3 2022 |
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Halvtreds år efter the summer of love vender Rick tilbage til San Francisco for at sidde og kigge ud over bugten og spise østerspandekage og mindes dengang, da han for første gang fik smag for Mexico.
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick fortsætter rejsen langs kysten udødeliggjort af forfattere som John Steinbeck til drømmebyen Los Angeles, hvor filmkoryfæer som Chaplin nød lammenyrer med bacon til deres martini, mens nutidens stjerner foretrækker salat. Men i San Diego får han sit livs bedste fiskechili, tilberedt af en lokal fiskehandler.
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick siger farvel og tak til USA på en traditional amerikansk diner, før han passerer verdens travleste grænseovergang fra San Diego til Tijuana for at begynde sit mexicanske eventyr. Han spiser tortilla og burritos og frisk fisk og besøger Valle de Guadalupe, Mexicos bedst bevarede hemmelighed hvad angår god vin og et eminent køkken.
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Fra Baja-halvøen tager Rick til den by, der med tequila og chili con carne har placeret Mexico på verdenskortet. En by, der er så elsket af sine indbyggere, at de insisterer på at sige navnet to gange, Guadalajara Guadalajara! Han kan heller ikke dy sig for at besøge Casa Kimberley, der stadig serverer Elizabeth Taylors yndlingscoctail, en chokolademartini.
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick tager til hovedstaden, Maxico City, der er en smeltedigel, der indkapsler et land, der til trods for sin ringe størrelse spænder over tre tidszoner. Maden i storbyen har ikke ændre sig meget siden aztekerne herskede her. Men den mest dyrebare arv fra aztekerne er de flydende grøntsagsmarker, der virker som inspiration for byens mesterkokke.
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Mexicanernes livretter stammer fra syden, og madelskernes Mekka er ubestridt Oaxaca, hvor de lokale stadig ifører sig traditionelle kostumer og lever deres liv, som beskrevet af forfattere som D. H. Lawrence, der forelskede sig i området.
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick er ved at nå til vejs ende. Han tager fra Oaxada til Yucatan-halvøen, der en gang var fyldt med rigitige pirater fra Caribien! Her, hvor de første europæere gik i land for mere end 500 år siden, har de lokale en lysere hudfarve og blågrønne øjne. Her sætter man pris på den stærke chili, habanero, og giver begrebet slow food en hel ny mening.