Genre: | Eventyr |
---|---|
Tilføjet: | 10/2 2020 |
Tomi er i Vietnam og deltager både i en slangejagt og madlavning i Hanoi. Men kokken får nok, da han finder truede skildpadder i supermarkedet. Hos Ninh Binh nyder han frisk gedeblodsgelé og fejrer vietnamesisk nytår.
Tomi er på Filippinerne, hvor han udforsker den berygtede slum i Manila. Her står der hockey med den finsk-svenske kaptajn Don Lindgren på dagsordenen.
Tomi er i Laos og deltager i en ceremoni med buddhistiske munke før solopgang. Han lærer også at lave skorpion-whisky.
Tomi er i Japan og smager på den livsfarlige fiskeart fugu, som skylles ned med øl serveret af en abe. Hos den finske kok Toni Toivanen lærer han om molekylær gastronomi.
Tomi er i Thailand og udforsker Pattayas syndige gader med blandt andet ladyboy-kabaret. I Bangkok fisker han efter ingredienser i slummen og møder verdensmesteren i thaiboksning.
Tomi er i Hong Kong, og sammen med den finske kok Jaako Sorsa og Michelin-kokken Eric Rädy smager han på rådne æg og deltager i en svær madlavningsudfordring.
Tomi er i Indonesien, og på Bali fejrer han nytår med helstegt pattegris. Han tager også på ekspedition i abeskoven med vennen Kimmo.