Serie fra 2020
Genre: | relaxing |
---|---|
Tilføjet: | 1/1 2020 |
Argentinerne er vilde med streetfood, hvad enten der er tale om choripáns eller fugazzeta, men Pato Rodriguez' ostetortilla får selv anerkendte kokke til at gå amok.
Feijoada med tyngde. Krydret moqueca. Pirão ved havet. Maden i Bahia bugner af både afrikansk og portugisisk indflydelse – og store mængder dendê-olie.
Ristede tlayudas og piedrazos med eddike er symboler på den store biodiversitet og de dybe smagsnuancer i Oaxaca. Mød Doña Vale, som laver uovertrufne memelas.
Limas madkultur er yderst mangfoldig og alligevel helt unik i smagen. Man elsker honningfyldte picarones, lækre anticuchos og en bestemt koks nikkei-inspirerede ceviche.
Luz Dary og kvinderne på La Perseverancia-fødevaremarkedet genskaber klassiske colombianske retter som arepas og ajiaco og puster nyt liv i det lokale køkken.