Serie fra 2021
Genre: | Livsstil |
---|---|
Tilføjet: | 1/1 2021 |
Nadiya udfordrer de britiske traditioner med blåbærscone-pizza, pølsefad med kebab og mangokokoskage. Mød Julia Jones, der laver spiselig kunst.
Nadiya fylder en roulade med syltetøj, hælder sirup ud over butterdej og laver en perfekt pavlova. Joakim Prat præsenterer sine kreative eclairs.
Nadiya laver saltet bagværk: et pepperonibrød til at dele, bagte nudler, nem tomat-galette og overdådig tærte. Surdejskongen Dan Nemeth tager imod bifald.
Der er chokoladebudding med karamel, sprøde madeleinekager og tærte med ristet frugt, når Nadiya giver klassikerne et nyt tvist. Chocolatier Aneesh Popat kigger ind.
Det er godt at dele, så send småkagerne med pekannødder, den hurtige budding og den skotske dessert med mango og sort peber rundt. Ravneet Gill brillerer med butterdej.
Lav gerne billigt bagværk, men vær ikke nærig med smagen. Prøv Nadiyas rabarberkys, løgkringler og chokoladefondant. Bageren Richard Bertinet deler en opskrift med os.
Først små, skønne hindbærmakroner, florentinere, libanesiske diamantkager og kyllingedonuts, derefter besøg hos Lungi Mhlanga, der driver donutboden Treats Club i London.