Serie fra 2022
Genre: | livsstil |
---|---|
Tilføjet: | 17/6 2023 |
Kokkene får chancen for at præsentere deres bogkoncept for dommerne. Derefter bliver de både vurderet på baggrund af deres madlavning og den måde, de præsenterer kogebogen på.
I løbet af halvanden time skal kokkene tilberede en ret, som de mener, er udtryk for bogens koncept, og præsentere den for dommerne sammen med et fysisk eksemplar af opskriften.
Som ved enhver anden udfordring vil dommerne tage hensyn til smag, udseende og kontekst for den foreslåede bogidé og til, hvordan den vil relatere sig til den tilsigtede (eller andre) målgrupper.
Dommerne lærer kokkene og deres kogebogsidéer bedre at kende gennem deres opskrifter og den måde, de formidler dem på, gennem deres mad, deres måde at skrive på og bogens koncept.
Kokkene kommunikerer deres stil visuelt og lærer, hvordan de engagerer et publikum og sælger deres mad og deres "brand" med rammende og lækre billeder.
Forfattere er forpligtet til at tage deres bøger med på markedsføringsturnéer. Kokkene skal kunne præsentere deres koncept for offentligheden.