Serie fra 2022
Genre: | livsstil |
---|---|
Tilføjet: | 1/1 2022 |
I dag viser Miljuschka, hvad hun er gjort af, med en juletrifli med gløgg, pærer og creme af appelsinblomst. Hun laver også en vegetarisk hovedret kaldet Hasselback-selleri med paprikasmør og parmesan.
I dag laver Miljuschka to nemme retter, men i en lidt anden udgave end normalt. Til forret laver hun en rejecocktail på toast, og til hovedret en porchetta med pistacie og fennikelfrø.
I dag serverer Miljuschka en lækker kransesalat, som kan laves på 15 minutter. Hun laver også en lammekrone med boulangère-kartofler til hovedret.
I dag laver Miljuschka en omvendt nøddesteg med karamelliseret butternut squash, en tærte med alskens lækre grøntsager, som du trygt kan servere som en rigtig stjerne. Og til dessert laver Miljuschka karamelglas med kardemommecreme.
Til forret laver Miljuschka en filodej med vilde svampe, der er dejligt sprøde udenpå. Og selvfølgelig er det ikke jul uden cheesecake, så Miljuschka laver en cheesecake med ingefær og kandiseret appelsin.
Miljuschka laver en velsmagende, juleagtig pasta med citron og karamelliserede rosenkål, og til dessert laver hun en chai-krydret crêpe-kage.
I dag laver Miljuschka en forret, der er udsøgt i kombination med et charcuteribræt: en rødkålsterrine med rødbede og gedeost. Til hovedret laver hun stegt kylling med kanel, appelsin og rosmarin.
Græskarsuppe er altid lækkert om vinteren, så til jul gør Miljuschka noget særligt ud af det. Hun laver en gurkemeje-græskarsuppe med kokosmælkeskum og sprød salvie, og til hovedret laver hun en gravad laks med rødbede, gin og korianderfrø.
I dag laver Miljuschka havaborre en papillote med limeblade og kokosnød til fiskeelskerne, og til dessert serverer hun en snebold. Selvfølgelig ikke en rigtig en, men en sneboldbombe med kokosis.