Stream nu på

Køkkencheferne

Tilføjet: 9/4 2025
Hvad skal der til for at være køkkenchef på nogle af vores allerbedste restauranter? Vi tegner et personligt portræt af køkkencheferne, og hvad der driver dem til at stræbe efter perfektion i en verden fyldt med pres og passion for mad.
Episode 1
1

Episode 1

Efter bare otte måneder som udlært kok, blev 23-årige Annelika Ljungmand pludselig udnævnt som køkkenchef på det ambitiøse Bandholm Badehotel på Lolland.

Episode 2
2

Episode 2

På Klintholm Havn på Møn er fiskersønnen Jesper Dams vendt tilbage for at skabe nyt liv i det gamle fiskerleje med sin gourmetrestaurant.

Episode 3
3

Episode 3

Lars og Tanja ville lave en gourmetrestaurant i Odsherred. Her skulle serveres wienerschnitzler og stegt flæsk. Men de insisterede på at lave fine dining.

Episode 4
4

Episode 4

Restaurant B-spis i Næstved ligger i en gammel bankfilial, og her holder køkkenchef Simon fast i bankverdenens gamle dyder om sirlig orden og faste rutiner.

Episode 5
5

Episode 5

Kasper kom ved et tilfælde i lære som kok på Restaurant SuRi. Efter nogle år på andre toprestauranter er han nu vendt tilbage som køkkenchef.

Episode 6
6

Episode 6

Jonas Mikkelsen er køkkenchef på Hotel Frederiksminde i Præstø, som var blandt de første restauranter i provinsen, der fik en Michelinstjerne.

Episode 7
7

Episode 7

Benjamin Thielberg startede som kokkeelev på restauranten Støvlet Katrines Hus i Sorø. Han er nu vendt tilbage som køkkenchef.

Episode 8
8

Episode 8

Palle Møller og konen Tina har drevet Vallø Slotskro nær Strøby Egede de sidste 14 år og er netop nu gået i gang med at åbne en ny frokostrestaurant i Køge.

Episode 9
9

Episode 9

På Vejrø har et ferieresort taget form i de seneste år. Stedet er nu udvidet med en gourmetrestaurant med køkkenchef Lasse Zacho Andersen i spidsen.

Episode 10
10

Episode 10

Køkkenchef Jeppe Foldager har ansvaret for Dragsholm Slots restauranter og selskaber, samtidig med at fokus er på at bevare stedets Michelin-stjerne.