Stream nu på

Mad med mening

Tilføjet: 12/4 2025
Danskerne gider ikke lave mad fra bunden. De vælger de letteste og hurtigste løsninger. Det vil kok og madaktivist Emilie Kjærgaard lave om på i dette opråb. Hun mener, at forbrugerne bør fokusere på lokale råvarer, klimavenlige alternativer og godt håndværk i stedet for vakuumpakkede retter.
Episode 1
1

Episode 1

Slå en kanin ihjel. Det er godt for planeten. I dette afsnit undersøger kokken Emilie, hvordan man kan lave klimavenlig mad af kaniner og bælgfrugter.

Episode 2
2

Episode 2

Har du smagt tang? Det er den nye superfood, og Emilie besøger et tanglaboratorium. Hun jagter også den skjulte tragtkantarel, inden det hele ender i en pizzaovn.

Episode 3
3

Episode 3

Hvor meget mad kan du lave af én kylling? Og hvor meget frugt smider supermarkederne egentlig ud? Emilie tester hvor økonomisk maden kan blive.