Tilføjet: | 2/7 2025 |
---|
Den gamle have skal genskabes, og der fremstilles særlige cocktails. Midt i det hele står direktøren for Anneberg Kulturpark og holder styr på det hele.
Vi møder kokken Klaus Henriksen fra Restaurant Mota. På plænen rejser cocktailbarerne sig, mens alle arbejder for at få det hele til at gå op i en højere enhed.
Dansk Tang har rygende travlt i øjeblikket, da de skal levere tang til den fødevarefestival, der finder sted forud for Michelinstjerne-uddelingen.
Søren Wiuff er en af dem, der har lært nogle af Danmarks bedste kokke, at asparges kan bruges til meget mere end bare tarteletfyld.
På restaurant MOTA er restaurantchef Claus Henriksen spændt - der er nemlig tikket store nyheder ind, som i høj grad involverer ham.
Claus Henriksen kreerer unikke serveringsdele, og Søren Wagner lancerer en ny gin - begge bidrager til at vise verdenseliten, hvad Odsherred har at byde på.