Serie fra 2018
| Genre: | Kultur |
|---|---|
| Tilføjet: | 23/1 2018 |
Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. Denne gang er Morten i lære hos mølleren og hjemmebageren Per Grupe i Lynge. Hvordan maler man mel og hvordan laver man en perfekt surdej og brød?
Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. Morten Lindberg går i lære hos Jørgen Christensen på Bornholm. Han har overtaget en række opskrifter på traditionelle lokale spegepølser og genstartet produktionen på sit eget slagteri.
Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. I dag skal Morten lære at lave ost hos Per Sørup på Møn.
Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. I dag skal Morten lære at sylte hos syltedronningen Helena Grayston i Vejby i Nordsjælland.
Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. I dag skal Morten lære hvordan man ryger laks hos røgmesteren Per Knuppert i Hindsholm på Fyn.
Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. I dag skal Morten lære at lave en helt særlig snaps hos Rie Uldum på Bornholm.