Stream nu på

Chef Gone Wild

Genre: Madlavning
Tilføjet: 30/5 2020
Chefkokken Jock Zonfrillo rejser til et øde samfund for at samle ingredienser til lokale retter, så han kan pirre sine kunders smagsløg i sin restaurant derhjemme.
Episode 1
1

Episode 1

Jock Zonfrillo opdager glæden ved flagermusevinger og vulkanstegt kylling, da han drager til øen Tanna i det sydlige Stillehav for at lære at lave mad, der er ukendt i vesten.

Episode 2
2

Episode 2

Jock Zonfrillo føjer myrer, pigrokkelever og mangroveorm til sit repertoire, da han besøger et afsides aboriginalsamfund ved Australiens nordlige kyst.

Episode 3
3

Episode 3

Jock Zonfrillo smager en usædvanlig julemiddag og brygger en fantastisk hjemmebryg, da han vover sig ind i Etiopiens højland for at finde gamle retter.

Episode 4
4

Episode 4

Jock Zonfrillo bakser med griseblod, flodmos og elefantæbler, når han tager af sted til Yunnanprovinsen for at opleve den lokale dai-befolknings unikke madlavning.

Episode 5
5

Episode 5

Jock Zonfrillo tager ud på det store hav for at vogte flyvende fisk. Han prøver sashimi af blæksprutte og gnasker rå lever fra råvildt på sin rejse til den forrevne ø Yakushima.

Episode 6
6

Episode 6

Chefkokken Jock Zonfrillo rejser til et øde samfund for at samle ingredienser til lokale retter, så han kan pirre sine kunders smagsløg i sin restaurant derhjemme.

Episode 7
7

Episode 7

Jock dykker efter konkylier på sin rejse til Belize i Centralamerika, hvor han oplever efterkommerne af de gamle mayaindianere og afrikanske slavers kulinariske hemmeligheder.

Episode 8
8

Episode 8

Jock rejser dybt ind i den peruvianske jungle og ser, hvordan de lokale har skabt en unik madkultur ved at behandle floden og den omkringliggende regnskov som deres spisekammer.

Episode 9
9

Episode 9

Jock rejser til Færøerne for at finde ud af, hvordan efterkommere af vikingerne har skabt en madkultur, der gør det muligt for dem at overleve i den mest barske natur.

Episode 10
10

Episode 10

Jock undersøger, hvordan keltere, romere og en forreven kyst har haft indflydelse på maden i Nordspanien, og risikerer liv og lemmer for at fange småkrebs på den galiciske kyst.