Genre: | Madlavning |
---|---|
Tilføjet: | 30/5 2020 |
Jock Zonfrillo opdager glæden ved flagermusevinger og vulkanstegt kylling, da han drager til øen Tanna i det sydlige Stillehav for at lære at lave mad, der er ukendt i vesten.
Jock Zonfrillo føjer myrer, pigrokkelever og mangroveorm til sit repertoire, da han besøger et afsides aboriginalsamfund ved Australiens nordlige kyst.
Jock Zonfrillo smager en usædvanlig julemiddag og brygger en fantastisk hjemmebryg, da han vover sig ind i Etiopiens højland for at finde gamle retter.
Jock Zonfrillo bakser med griseblod, flodmos og elefantæbler, når han tager af sted til Yunnanprovinsen for at opleve den lokale dai-befolknings unikke madlavning.
Jock Zonfrillo tager ud på det store hav for at vogte flyvende fisk. Han prøver sashimi af blæksprutte og gnasker rå lever fra råvildt på sin rejse til den forrevne ø Yakushima.
Chefkokken Jock Zonfrillo rejser til et øde samfund for at samle ingredienser til lokale retter, så han kan pirre sine kunders smagsløg i sin restaurant derhjemme.
Jock dykker efter konkylier på sin rejse til Belize i Centralamerika, hvor han oplever efterkommerne af de gamle mayaindianere og afrikanske slavers kulinariske hemmeligheder.
Jock rejser dybt ind i den peruvianske jungle og ser, hvordan de lokale har skabt en unik madkultur ved at behandle floden og den omkringliggende regnskov som deres spisekammer.
Jock rejser til Færøerne for at finde ud af, hvordan efterkommere af vikingerne har skabt en madkultur, der gør det muligt for dem at overleve i den mest barske natur.